Sari la conținut

Cel mai mare târg de tehnică agricolă din regiune, deschis săptămâna această la Iaşi

Alături de utilaje performante sunt prezentate, ca în fiecare an, loturi demonstrative de culturi agricole de porumb, floarea soarelui, soia și sorg realizate de unii dintre cei mai mari producători și furnizori de semințe: Biochem, Donau Saat, Pioneer, Saaten Union, Vemri House Organic și Procera.

Vizitatorii vor avea acces la ultimele noutăți și produse pentru o agricultură performantă și producții ridicate la hectar: tehnologii avansate pentru protecția plantelor, echipamente pentru cultivarea de legume și fructe,  sisteme de irigații, sere, semințe și soluții pentru agricultura bio, scheme moderne de fertilizare a solului, soluții software pentru supraveghere aeriană culturi,  sisteme GPS de autoghidaj, soluții de silozare, uscare și transport cereale.

Demonstrații cu utilaje agricole privind lucrările solului sunt realizate în cadrul AGRALIM de Agritehnica, General Leasing,  IPSO, General Leasing, Titan Machinery, Agri Alianța, Lantec Industries. De asemenea, programul este completat prin demonstrații de erbicidare cu mașini pentru întreţinerea culturilor agricole de la Agritehnica, Agrifac Olanda și Agricola 96. Utilaje de mici dimensiuni, mașini și echipamente de la Javier Camara, Lantec Industries și Toyota vor putea fi văzute la demonstrațiile organizate zilnic la târgul AGRALIM.

Cea de-a VII-a ediție AGRALIM aduce în fața publicului următoarele noutăți:

SPECTACOLE DE TEHNICĂ AGRICOLĂ sunt realizate de producători de renume din Europa și SUA, prezenți cu următoarele mărci consacrate: John Deere, Kuhn, Manitou și Bednar FMT,  Cat®, Fendt, Horsch, Valtra,  Maschio Gaspardo, Case IH, Merlo, Lemken, Fella, Massey Ferguson, Laverda, Kverneland, Dieci și Mazzotti, Gregoire Besson, HE-VA, Monosem, Kuhn, Manip, Storti, Joskin, Gilibert, Hawe, Sulky,Tecnoma, Stoll si SIP, Horsch, Guttler, ș.a.

Agri Alianța prezintă la AGRALIM noua gamă de Minipluguri Ovlac destinate lucrului la adâncime redusă, iar FARM TECH va prezenta noile modele de încărcătoare articulate Schaeffer, de la 20CP la 157CP, pentru toate domeniile: agricol, silvic, construcții biogaz, domeniu public. Tractorul FASTRAC produs de JCB, va fi expus în premieră la AGRALIM de NHR AGROPARTNERS, importator autorizat pentru echipamente NEW HOLLAND din România. Cel mai nou utilaj Güttler de prelucrat solul, GreenManager, utilajul pentru viță de vie, va fi de asemenea prezentat fermierilor.

Din programul evenimentelor  AGRALIM ediția 2015, joi 3 septembrie: 12.00 – 14.00 - Deschidere Oficială a Târgului pentru Fermieri AGRALIM : Vizită Oficială a Platformei Expoziționale AGRALIM; 14.00-16.00 - Forumul Agricol al Regiunii de Nord - Est „Politici agricole pentru fermieri români“; ZILNIC, în perioada 3-6 septembrie 2015:  expoziție de utilaje agricole și servicii pentru sectorul agribusiness, demonstrații în teren pentru utilaje agricole, conferințe și dezbateri de specialitate, prezentarea interactivă a loturilor demonstrative de culturi agricole; demonstrații privind lucrările solului; momente “Happy Hour” pentru vizitatori – premii acordate din oră în oră.

Conceptul celui mai mare eveniment agricol din Regiunea de Nord-Est, organizat în câmp, pe o suprafață de 10 hectare, a atras în 2014 peste 4500 de fermieri și specialiști. La ediția din 2015 sunt așteptați un număr de 10.000 de vizitatori.

Cele mai noi informații despre AGRALIM 2015 sunt disponibile pe site-ul www.expoagralim.ro