Sari la conținut

Cele mai accesate ştiri ale săptămânii de pe digi24.ro/iasi

LOCUL I - Spectacol de gală

Pe primul loc în topul celor mai accesate ştiri de pe digi24.ro/iasi este articolul ce include momente din spectacolul aniversar „Tosca" susţinut la 58 de ani de la înfiinţarea Operei Române din Iaşi.

LOCUL II - Liber la distracţie în campusuri>

Pe locul doi ca număr de accesări se află cel mai mare festival studenţesc din ţară organizat în aceste zile la Iaşi. Cu fluiere, mascote şi lozinci entuziaste, tinerii au defilat pe străzile oraşului.

LOCUL III - Vedete K1 la 10 ani

O ştire din sport s-a clasat pe locul 3: doi copii de 10 ani din Iaşi au devenit vedete K1 după ce au câştigat o competiţie internaţională unde au participat cei mai buni sportivi ai lumii.

LOCUL IV - Fenomen astronomic inedit

Cititorii site-ului nostru, digi24.ro/iasi, au fost interesaţi şi de fenomenul astronomic inedit din această săptămână: Luna a fost, aparent, extrem de aproape de planeta Uranus, oferind rara posibilitate de a observa această planetă.

LOCUL V - Radio la sat

Vocile elevilor din mediul rural răsună în boxele din şcoală. În comuna Oşeşti din judeţul Vaslui, 15 copii din gimnaziu au un radio al lor, făcut cu resurse minime. Ştirea a ocupat locul cinci în topul celor mai accesate ştiri.

Intrați pe digi24.ro/iasi să aflați cele mai noi informaţii din regiunea Moldovei. Stați la curent cu ştirile de ultimă oră și pe facebook.com/Digi24Iasi.