Cele mai accesate știri ale săptămânii pe digi24.ro/iasi

Data publicării:
coperta top site

Locul I - O bijuterie renăscută din ruine

Cea mai accesată știre a săptămânii pe site-ul Digi24 Iași a fost o invitație într-un adevărat colț de rai din județul Iași. Conacul Polizu, loc unde, pe vremea ultimului domnitor al Moldovei, se organizau baluri celebre şi partide de vănătoare de neuitat, a fost renovat, iar acum este căutat de turişti, mai ales de tineri care vor să îşi unească destinele în grădina plină de trandafiri a reşedinţei.

Locul II - Pensiuni muzeu, în Bucovina 

O altă destinație de vacanță ocupă locul doi în top: în Bucovina, turiștii se pot caza în pensiuni-muzeu. Camerele sunt mobilate și decorate cu obiecte unicat.

Locul III - Vizită de lucru pe șantiere 

Cei care au accesat site-ul digi24.ro/iasi au fost interesați și de vizita de lucru a primarului Gheorghe Nichita pe șantierele din Iași pentru a verifica stadiul lucrărilor. Cele mai multe șantiere din capitala Moldovei ar trebui finalizate în luna mai.

Locul IV - Erori plătite scump 

Risipa banilor publici nu are limite. O primărie din județul Iași a plătit o sumă colosală pentru construcția unei școli care a fost proiectată fără uși. Autoritățile nu pot justifica investiția de peste jumătate de milion de lei. Reportajele filmate în localitatea Stolniceni Prăjescu ocupă locul 4 în topul celor mai accesate știri de pe digi24.ro/iasi.

Locul V - Ajutor de Paște

Știrea despre campania inițiată de Primăria Iași: „Donează un zâmbet!" ocupă locul cinci în top site. Timp de două săptămâni, ieșenii sunt invitați la o strângere de alimente şi produse de curăţenie pentru bătrâni și familii cu venituri mici.

Fiți alături de noi și pe facebook, la adresa facebook.com/Digi24Iasi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri