Cele mai accesate ştiri ale săptămânii pe digi24.ro/iasi

Data publicării:
site 180714

LOCUL I - Admitere pentru agronomi şi medici veterinari

Locul întâi în topul celor mai accesate știri ale săptămânii pe digi24.ro/iasi este ocupat de articolul despre aglomeraţia la înscrieri de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Iaşi. Secretariatele celor patru facultăţi au fost pline de candidaţi sosiţi să-şi depună dosarele de la primele ore ale dimineţii. Oferta universităţii este de o mie de locuri la buget şi la taxă.

LOCUL II - Un tur cu maşina, invitaţie la admitere

Cititorii site-ului digi24.ro/iasi au fost interesaţi şi de metoda inedită prin care Universitatea Tehnică din Iaşi încearcă să atragă tinerii absolvenţi de liceu să devină viitori ingineri. La Facultatea de Mecanică din cadrul Universităţii "Gheorghe Asachi" din Iaşi, studenții din anii terminali au expus în fața facultății mașinile pe care le-au construit în timpul cursurilor. Ştirea s-a clasat pe locul doi.

LOCUL III - Investiţie inutilă din banii statului 

Locul trei în topul celor mai accesate ştiri este ocupat de o investiţie de 200 de mii de euro dintr-o localitate ieşeană ce serveşte mai degrabă drept islaz comunal. Este vorba despre un parc de joacă pentru copii făcut cu fonduri de la stat şi care a fost construit pe un teren inundabil. De investiţie au ajuns acum să profite mai degrabă animalele din sat care pasc şi se plimbă nestingherite pe terenul neîngrădit.

LOCUL IV - Factura la electricitate, stabilită de judecători 

O asociaţie de proprietari de la Iaşi a învins în instanță compania E-ON. Oamenii au dat în judecată furnizorul de electricitate care le-a trimis o factură de 50.000 de lei. Judecătorii au considerat că societatea nu a respectat contractul şi au dispus anularea facturii. Ştirea s-a clasat pe locul patru.

LOCUL V - Artă naivă celebră în lume 

Știrea despre talentul extraordinar al unui artist ieşean care a preferat să rămână în satul natal în timp ce tablourile sale se vând în străinătate şi cu 10 mii de euro a primit, de asemenea, aprecierile cititorilor site-ului digi24.ro/iasi si s-a clasat pe locul cinci în topul celor mai citite știri.

Descoperiţi aici creaţiile pictorului Gheorghe Ciobanu, dar şi povestea lui.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri