Cele mai accesate ştiri de pe digi24.ro/iasi

Data publicării:
top site 4 iulie

 

LOCUL I - Protest pentru replantarea teilor 

Un nou protest pentru replantarea teilor în Iaşi a atras atenţia cititorilor de pe site-ul digi24.ro/iasi. De această dată, organizatorii protestului au strâns cereri de replantare a teilor de la aproximativ 500 de ieşeni, iar solicitările au fost puse într-un plic şi depuse la registratura Primăriei.

LOCUL II - Concert Eugen Doga, în premieră 

Concertul extraordinar susţinut de compozitorul Eugen Doga în premieră pe o scenă din Iaşi a strâns sute de vizualizări. Alături de marele artist au concertat şi soliştii, orchestra, corul şi juniorii Operei din Iaşi. Maestrul Eugen Doga a compus muzică pentru sute de filme, printre cele mai cunoscute publicului român se numără Şatra, Maria Mirabela sau Gingaşa şi tandra mea fiară.

LOCUL III - Expediţie fără precedent 

Cititorii site-ului nostru, digi24.ro/iasi, au fost interesați și de știrea despre expediţia fără precedent în care au plecat sâmbătă trei tineri din Iaşi, pasionaţi de offroad. Timp de 155 de zile, temerarii vor străbate 40.000 de kilometri din 10 ţări, într-o maşină ARO.

LOCUL IV - Probele cele mai grele ale Bacalaureatului

Ştirea despre subiectele la probele cele mai grele ale bacalaureatului, la istorie şi matematică, a stârnit interes în rândul cititorilor de pe site-ul digi24.ro/iasi.

LOCUL V - Verificări la locuinţele iubitorilor de animale 

Locuitorii din Iaşi, care au adoptat câini de la padoc, vor fi verificaţi pentru a vedea dacă mai au animalele. Poliţiştii locali au început controalele și se pregătesc să dea primele amenzi, pentru că animalele nu au fost găsite la domiciliul celor care le-au adoptat. Ştirea se află pe locul cinci în topul celor mai accesate ştiri. Abandonarea unui câine abandonat reprezintă o infracţiune şi este pedepsită cu închisoarea. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri