Cele mai accesate știri pe digi24.ro/iasi

Data publicării:
TOP 5 SITE

LOCUL I  Bolnavi puși la plată

„Bolnavii vor fi puși la plată" este titlul știrii care ocupă locul întâi în topul celor mai accesate știri pe pagina de internet digi24.ro/iasi. Informația publicată în urmă cu două zile a fost apreciată și distribuită de peste 100 de cititori ai site-ului nostru și a stârnit numeroase comentarii ale utilizatorilor nemulțumiți de noua prevedere potrivit căreia fiecare al 21-lea pacient care va ajunge la medicul de familie va plăti consultaţia, nu va primi reţetă compensată sau gratuită şi nici măcar un bilet de trimitere! Prevederea ar putea intra în vigoare pe 1 aprilie.

 LOCUL II Medalii, diplome și trandafiri pentru Lupii Negri

Imaginile de la ceremonia specială pregătită pentru cei 500 de militari ieșeni din batalionul Lupii Negri care s-au întors acasă ocupă locul doi în top 5.

LOCUL III Medicii rezidenți, în război cu Ministerul Sănătății

Războiul medicilor rezidenți cu Ministerul Sănătății din cauza burselor promise de Guvern din luna noiembrie, dar nevirate, un subiect fierbinte la nivel național, a stârnit interesul cititorilor noștri și a ajuns pe locul III. După publicarea știrii, Ministerul a virat primele burse în conturile medicilor rezidenți.

LOCUL IV Medalii pentru moldoveni 

Vizitatorii site-ului digi24.ro/iasi au fost foarte curioși să afle cum au evoluat concurenții din Moldova la Campionatul Național de Dans Sportiv.

LOCUL V Padoc nou pentru câinii comunitari

A fost deschis padocul de la Tomești, iar cititorii noștri au fost interesați să afle amănunte despre investiția făcută de primărie în primul adăpost de animale din Iași construit după normele europene. Vedeți imagini cu animalele din padoc și aflați informații despre adopție pe site-ul nostrui, aici.

Fiți alături de noi și pe facebook, la adresa facebook.com/Digi24Iasi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri