Centru social cu lacătul pe ușă. Clădirea este gata de jumătate de an, dar nu are instalație electrică

Data publicării:
centru social erbiceni

Acest centru social construit în comuna Erbiceni are o capacitate de 16 locuri. Aici ar trebui să fie găzduiți bătrâni care nu își pot purta singuri de grijă sau familii cu o situație financiară precară. Primăria a încheiat deja contracte cu o firmă de catering dar și cu o spălătorie însă clădirea nu poate fi deschisă atât timp cât nu este racordată la rețeaua de electricitate. Ionel Lungu, primarul comunei Erbiceni: "Toate lucrările sunt terminate, însă alimentarea cu energie electrică nu este și datorită la asta nu putem da drumul la centrul social."

Firma care a câștigat licitația și a subcontractat o parte dintre lucrări aparține deputatului de Vaslui Sergiu Vizitiu. Societatea sa a încasat de la Primărie toți banii însă nu i-a mai plătit pe ceilalți executanți. Contactat de un reporter Digi24 Iaşi, Sergiu Vizitiu nu a comentat situaţia: "nu știu eu, doamnă, că este director general, eu sunt administrator, chiar nu știu să vă spun nimic despre treaba asta."

Acest centru social din comuna Erbiceni a fost construit cu fonduri europene și face parte dintr-un proiect integrat în valoare de 2,2 milioane de euro. Pe lângă construcția clădirii, comuna a fost racordată la rețeaua de apă și canalizare și s-au asfaltat 3 kilometri de drum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri