Cristian Adomniței este noul președinte PNL Iași

Data publicării:
COPERTA PNL CU ADOMNITEI

Peste 700 de delegaţi liberali au votat pentru şefia PNL Iaşi. Aceştia au avut de ales între preşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei şi fostul vicepreşedinte al CJ, Victor Chirilă.

„Spun şi eu cuvinte de laudă spre Victor Chirilă. Să nu aveţi sentimentul că e vreun aranjament! Competiţia este cât se poate de pe bune, cinstită,” a spus Cristian Adomniței. 

„Voi sunteţi cei care de-a lungul vremurilor aţi bătut praful judeţului, aţi bătut noroaiele judeţului. Totdeauna cei din Podu Roş v-au chemat să aduceţi rezultate cât mai bune, să aduceţi voturi cât mai multe, vă presau cu telefoanele, iar acum eu vă chem la masă, vă chem la masa biroului politic judeţean,” a spus Victor Chirilă.

La eveniment a fost prezent şi preşedintele PNL, Crin Antonescu.

„În acest partid niciodată nu este un afront să candidezi, niciodată nu e ruşine să pierzi. Puţini dintre noi n-am pierdut măcar o dată alegeri la viaţa noastră,” a spus Crin Antonescu.

Alegerile la şefia PNL Iaşi vin ca urmare a condamnării la cinci ani de închisoare cu executare a lui Relu Fenechiu, cel care a deţinut această funcţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri