CSMS Iaşi va juca în Liga a II-a

Data publicării:
csms iassi

După ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a acordat Universităţii Cluj dreptul de a evolua şi în sezonul următor în elită, a rămas un singur loc vacant în primul eşalon. Oficialii Federaţiei au decis ca acesta să fie ocupat de Concordia Chiajna sau Rapid Bucureşti. Cele două formaţii vor juca pe 13 iulie un meci de baraj în care se va decide cine completează prima scenă a fotbalului românesc. Şefii CSMS Iaşi sunt revoltaţi de această hotărâre şi consideră că Rapid nu are dreptul de a juca în Liga I.

"Este o decizie care aruncă în aer sistemul de licenţiere. Încalcă în mod flagrant statutul Federaţiei Române de Fotbal. Deci de astăzi în colo este clar pentru toată lumea că licenţa nu mai contează. Eu dacă aş fi conducător la Chiajna, nu m-aş prezenta le meciul pe care Comitetul Executiv l-a stabilit, dar sigur, fiecare face ce crede de cuviinţă," a declarat Florin Prunea, preşedinte CSMS Iaşi 

 În ceea ce priveşte echipa ieşeană, conducerea clubului din Copou s-a resemnat cu gândul că CSMS va evolua în eşalonul secund.

 "Trebuie să uităm ce a fost, a fost o perioadă grea, cu foarte mult stres. Am făcut tot ceea ce depinde de noi pentru a dovedi că avem dreptate. Din păcate sunt alte interese şi trebuie să o luăm de la început," a mai spus Florin Prunea.

Preşedintele grupării moldave, Florin Prunea, a explicat ce va urma pentru fotbaliştii antrenaţi de Costel Enache. 

"Probabil că băieţii vor primi o vacanţă pentru că şi pe ei i-am bulversat de tot, în sensul că s-au antrenat două săptămâni şi probabil că va urma o scurtă vacanţă, dar sigur nu mai mult de o săptămână, cred eu, pentru că tre să ne apucăm de muncă. Trebuie să muncim şi să facem o echipă nouă la Iaşi şi să revenim cât mai repede în Liga I," a completat președintele CSMS Iași.

Cel mai probabil, fotbaliştii ieşeni vor primi cinci zile de vacanţă, începând de miercuri, antrenamentele urmând a fi reluate pe 15 iulie.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri