Cu ochii pe şoferii indisciplinaţi. Poliţiştii au aplicat zeci de amenzi pentru încălcarea vitezei

Data publicării:
razie rutiera iarna

"- Circulați cu viteza de 70 kilometri pe oră. De asemenea, ați efectuat manevra de depășire neregulamentară, presupun că știți. - Da. - Sancțiunea este de 585 de lei cu reținerea permisului de conducere pe o perioadă de 30 de zile."

În numai o oră, pe Drumul Național 28, în zona localității Tomești, polițiștii rutieri au aplicat 11 amenzi pentru viteză și au lăsat un șofer fără permis.

"Circulați cu viteza de 66 de kilometri pe oră, sector de drum limitat la 50. Sancțiunea este de 195 de lei cu 2 puncte penalizare."

Nici carosabilul umed nu i-a determinat pe şoferi să circule cu prudenţă.

"Am fost la țară și asta e, am greșit, ce să fac. - Veți plăti amenda? - Normal, ne supunem regulilor."

"- V-ați dat seama? - Da, că am în bord, nu? - De ce dacă era limită de 50? - Ne grăbim. - Mai atent data viitoare? - Corect, corect."

"Având în vedere și condițiile meteo este foarte important ca toți șoferii atunci când se află la volan indiferent dacă observă sau nu observă un echipaj de poliție rutieră să manifeste precauție în trafic, să conducă prudent pentru a evita un eventual accident rutier," a declarat Mădălin Țăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

De la 1 ianuarie 2015, valoarea punctului de amendă s-a majorat la 97,5 lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri