Cursuri gratuite de engleză pentru bunici

Data publicării:
pensionari studiaza engleza

Ieșenii care au vrut să învețe engleza după ce au ieșit la pensie au primit diplome de absolvire de la reprezentanții bibliotecii „Gheorghe Asachi”.

Ceea ce i-a motivat să se apuce de învăţat o limbă străină la vârsta a treia a fost dorinţa de a putea să se descurce în călătoriile planificate. 

„Am dorit să învăţ engleza pentru că mulţi dintre prietenii meu sunt peste hotare şi vorbesc engleza şi eu am vrut să înţeleg ce vorbesc ei,” a explicat în limba engleză Favius Maftei, unul dintre cursanți.

„Pe aceşti cursanţi i-am învăţat expresii uzuale de limbă engleză pe care le pot folosi la nivel elementar în viaţa de zi cu zi şi cele mai simple noţiuni de bază,” a spus Mădălina Popa, profesor de limba engleză.

Aceste cursuri au început în luna octombrie şi au constat în 12 întâlniri a câte două ore săptămânal şi au participat două grupe a câte zece cursanţi.

Cursurile de limbă engleză sunt gratuite, singura condiție pentru a participa este ca cei interesaţi să fie înscrişi la Biblioteca „Gheorghe Asachi”.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri