De 1 decembrie, ieșenii au primit de la politicieni...promisiuni

Data publicării:
1decembrie4

După ce a urat "La mulţi ani" tuturor românilor, Cristian Adomniței a trecut repede la promisiuni.

Anul viitor pe vremea aceasta, tot de sărbătoarea ţării noastre, să putem să raportăm, să vă spunem că cel puţin prima parte a noii investiţii de la aeroportul ieşean a fost realizată şi că Iaşiul intră încă o dată cu fruntea sus în Europa şi în lume şi că bunăstarea va veni şi la noi, a spus Cristian Adomniței, președintele Consiliului Județean Iași. 

De la primar, lumea a aflat că Iașiul are șanse să devină capitală culturală europeană.

„În curând, vom deveni capitală regională. Mai mult, vrem să devenim capitală culturală europeană în 2021. Datoria noastră a ieşenilor, acum, este ca aceste deziderate să se împlinească. Este o datorie morală pentru tot ce a însemnat Iaşiul pentru România,” a spus primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, în discursul său.

Miniștrii au fost mai rezervați în promisiuni:  „Din 30 aprilie, autostrada a trecut la Ministerul Transporturilor, dar în perioada următoare voi depune diligenţele pentru a o lua înapoi la noi la departament pentru ca să îi dăm drumul să facem ceea ce trebuie. Pe tronsonul Ungheni - Iaşi, judeţul Neamţ unde o să fie, în 2014 se reactualizează indicatorii şi se fac licitaţiile şi probabil va începe la începutul anului 2015,” a spus Dan Șova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură. 

Reprezentanţii Guvernului le-au cerut parlamentarilor de Iași să trimită proiectele pe care le consideră importante pentru această zonă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri