Digi24 Iași, o altfel de televiziune

Data publicării:
principii

Știrile și emisiunile Digi24 Iași au privit viața comunității, s-au concentrat strict pe realitățile regiunii și nu pe vorbele autorităților.

"Digi24 Iași este neîndoielnic cel mai occidental post de știri din zona locală și regională. Principalul beneficiu, cred eu, este reîntoarcerea la normalitate, ceea ce mass-media, și locală și națională, nu întotdeauna promovează", a spus Florin Cîntic, director al Arhivelor Statului.

Jurnaliștii din familia Digi24 Iași sunt apărători ai interesului public și își fac meseria cu respect față de cetățean și dreptul acestuia la informații corecte.

"Faptul că în general, la acest post, la emisiunile la care eu am participat, nu ni se impune o agendă sau nu pare să se impună o anumită agendă, mi se pare că e principalul beneficiu, pentru că spațiul public trebuie să fie un spațiu neutru, iar televiziunea este un spațiu public", consideră istoricul Florea Ioncioaia.

Misiunea jurnalistului Digi24 Iași înseamnă și respectarea prezumției de nevinovăție, dar și viața privată a persoanei. Conceptul știrilor Digi24 exclude senzaționalul artificial.

"Aici m-a bucurat pe mine foarte mult că a a apărut Digi24, pentru că insistă foarte mult pe lucuri de calitate, pe lucruri care sunt valoroase și care rămân în timp, nu chestiuni efemere și de un spectaculos ieftin", spune Constatin Sturzu, consilier la Mitropolia Moldovei şi Bucovinei.

Reporterii Digi24 Iași relatează faptele și verifică temeinic informațiile

În știri sunt prezente punctele de vedere ale celor tuturor părților implicați, fără părtinire.

"Digi 24 mi s-a părut o televiziune foarte corectă, plasată într-un punct foarte obiectiv al situației, ajutând pe fiecare să-și spună punctul de vedere și publicul și telespectatorii sunt cei care gestionează ceea ce primesc ca și informație", este opinia lui Beatrice Rancea, manager la Operei Române Iași.

"Digi24 Iași aduce un beneficiu extraordinar Iașiului și nu numai. Prin faptul că transmite ce se întâmplă în viața cetății, acestea ajung netrunchiat, bine informat, prompt în casele oamenilor", spune Aurica Ichim, director artistic la Muzeul Unirii.

Digi24 Iași s-a lansat într-un an bogat în evenimente electorale. Modul independent și transparent în care am prezentat alegerile locale și parlamentare a fost unanim apreciat.

Noi, echipa Digi24 Iași v-am făcut o promisiune - întoarcerea la normalitate. Ne-o vom respecta și de acum înainte. Prin informare continuă, completă, corectă și clară, în slujba și în interesul dumneavoastră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri