Digi24 Iași, premiat pentru promovarea informației europene în rândul telespectatorilor ieșeni

Data publicării:
coperta jurnale site

Distincția a fost obținută după ce știrile și emisiunile transmise de Digi24 Iași au fost atent analizate.

„Aţi fost monitorizaţi un an de zile, şi ceea ce am apreciat la postul dumneavoastră de televiziune este faptul că transmiteţi informaţia corectă, scurt, fără înflorituri, iar comentariile care sunt, sunt făcute la obiect şi sunt făcute în aşa fel încât cetăţeanul care primeşte informaţia să şi înţeleagă exact despre ce este vorba. Limbajul pe care îl folosiţi este pe înţelesul tuturor, nu folosiţi termeni tehnici prea mult, sau, dacă îi folosiţi, îi şi explicaţi,” a spus Paul Matei, coordonator la Centrul de Informare Europe Direct Iași.

Opinia este împărtășită și de publicul nostru.

„Urmăresc ştirile care îmi plac foarte mult, tot programul, mereu îl urmăresc şi îmi place, este un program bun.„

„Este bine structurat, chiar e un program pe înţelesul tuturor.”

„Este un program de televiziune important, îmi plac ştirile de la Digi24, mai mult ştiri eu am observat. Sunt cu ştirile la curent, deci dvs. Redaţi întotdeauna tot ce se întâmplă imediat.”

Primul premiu important a fost câștigat de Digi24 Iași la doar câteva luni după lansare. În august 2012, la Festivalul Televiziunilor Locale şi Producătorilor Independenţi SIM-FEST, de la Târgu Mureş, emisiunea „Turist Acasă", realizată de Teodora Tompea şi producătorul Dana Ceia, a obținut premiul pentru cea mai bună emisiune-reportaj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri