Digi24, televiziunea de lângă tine

Data publicării:
desc rcare

Dezvoltare, perspectivă, informaţie relevantă pentru fiecare oraş sau regiune. Un an de Digi24, şase staţii locale, acelaşi scop: acela de a-ţi oferi informaţia care contează pentru tine la timp şi în timp pentru ca tu să poţi lua deciziile care te avantajează.

Pe 11 iunie 2012, Digi24 Iaşi a fost prima staţie regională care difuza ştiri şi emisiuni în format full HD. Jurnaliştii acoperă informaţia din Moldova. 

În ziua de 11 iunie 2012, Andra Petrescu, prezentator la Digi24 Iaşi a spus pentru prima dată „doamnelor si domnilor, bună seara si bine v-am găsit la Digi24 Iaşi".

De pe 25 iunie 2012, telespectatorii din vestul ţării au început să redescopere şi să afle tot ce se întâmplă în regiunea lor de la Digi24 Timişoara.

„Noi, cei de la Digi24 Oradea, am facut din jurnalism o profesiune de credinţă. Telespectatorul nostru trebuie să fie corect şi bine informat. Unealta noastră de lucru este ştirea în cel mai pur sens al ei," spunea Yvette Mârza, prezentator la Digi24 Oradea, pe 6 august 2012.

Ştirea pusă în context este adusă în casele dobrogenilor, în format full HD, cu Digi24, din 17 septembrie 2012.

Digi24 pentru toată România

Din 12 noiembrie, locuitorii din sudul ţării primesc informaţii despre cele mai importante evenimente în timp real, dar află şi poveşti despre oamenii care sunt un exemplu pentru cei din jur.

Iar din 17 decembrie, centrul ţării primeşte drept "cadou" Digi24 Braşov. „Digi24 Brasov este cea de-a sasea statie regionala deschisa in acest an", spunea atunci Adelina Iluţ, prezentatoarea staţiei locale din centrul ţării.

Esenţa jurnalismului constă în disciplina de a verifica informaţiile, din respect pentru adevăr, din respect pentru tine. Digi24 va continua să se extindă şi în acest an, pentru ca tu să ştii tot ce se întâmplă la tine în sat, în oraş, în regiune. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri