Doi tineri din Iaşi, înşelaţi de o firmă de amenajări interioare

Data publicării:
APARTAMENT IN PARAGINA

Diana Luca și soțul ei au cumpărat apartamentul în urmă cu un an, cu suma de 51.000 de euro. La câteva luni, după ce au mai economisit bani, au angajat și o firmă de design interior din Galați care trebuia să le predea apartamentul la cheie.

”Nu s-au ținut de cuvânt, banii i-am plătit degeaba, muncitorii erau necalificați, i-au schimbat, ne tot aduceau alții, alții, alții,” povestește păgubita.

Au plătit 5.000 de euro, iar muncitorii i-au asigurat că lucrarea va fi gata în două luni și jumătate. Au trecut, însă, zece luni de atunci. Tinerii s-au mutat în chirie și plătesc lunar aproape 200 de euro. Ca să își recupereze banii și să poată continua lucrările la apartamentul lor, au dat firma de design interior în judecată. Numai că administratorul nu mai este de găsit.

Înainte de primul termen din proces, la apartamentul cu patru camere va veni un expert care va stabili în ce proporție a fost respectat contractul încheiat între cele două părți. Ieșenii vor să își recupereze cei 5.000 de euro și să ceară daune morale. Administratorul firmei din Galați a refuzat să comenteze situația.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri