Donaţie pentru Palatul Copiilor. Copii şi adulţi au lansat pe Bahlui, în scop caritabil, două mii de răţuşte

Data publicării:
RATUSTE MAINI COPIL

Sute de ieşeni s-au distrat şi au donat bani pentru educaţie de Ziua Internaţională a copilului. Părinţii şi bunicii i-au luat de mână pe cei mici şi i-au dus pe malul râului Bahlui, în zona Podulul de Piatră pentru a participa la un concurs cu răţuşte din plastic. Participanţii au închiriat cu cinci lei câte o răţuşcă, iar banii strânşi vor fi folosiţi în scop caritabil, pentru materialele necesare micilor artişti care învaţă la Palat.

Cătălin Zagan, preşedintele Asociaţiei Părinţilor de la Palatul Copiilor Iaşi: "Vrem să achiziţionăm o scenă mobilă necesară majorităţii cercurilor care îşi desfăşoară activitatea în Palat pentru că le oferă securitate copiilor atunci când evoluează. E vorba atât de cercurile artistice, cât şi de cercurile sportive."

Pentru o astfel de scenă este nevoie de minimum 60.000 de lei, iar asociaţia speră că va reuşi să strângă banii necesari. Primul pas a fost făcut, iar părinţii prezenţi la concursul de răţuşte au sprijinit iniţiativa.

Copiii care au avut răţuştele printre primele 30 ajunse la linia de sosire vor merge în excursie în nordul Moldovei.

Organizatorii spun că evenimentul este doar o primă etapă. Aceştia îşi propun să mai facă şi alte acţiuni prin intermediul cărora să adune banii necesari pentru achiziţionarea scenei de care au nevoie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri