Echipa Digi24 i-a provocat pe tinerii din Iaşi la o discuţie despre jurnalism

Data publicării:
prelipceanu nedelea uaic

Emoții și dorința de a face carieră în televiziune. Așa s-ar putea rezuma, în câteva cuvinte, atmosfera de la întâlnirea pe care au avut-o vineri jurnaliștii de la Digi24 cu studenții ieșeni. 50 de tineri, cei mai mulţi dintre ei studenţi la Jurnalism, au vrut să afle cum este viața în televiziune. Invitații au răspuns întrebărilor și curiozităților studenților cu privință la provocările traseului profesional din televiziune.

Adriana Nedelea, realizator Digi24: "Suntem la Iași pentru că ne dorim să cunoaștem oameni serioși, curioși, ambițioși și da, oameni care își doresc să devină jurnaliști și care să nu fi terminat neapărat jurnalismul. Sună ciudat, dar Digi24 își dorește să cunoască oameni specializați pe mai multe domenii, pentru că uite așa devenim o familie mare, cu oameni care își doresc să facă meseria asta cu pasiune."

Despre pasiunea și ambiția de a fi cel mai bun, le-a vorbit echipa Digi24 celor prezență la eveniment. Cei mai mulți studenți au venit cu dorința de a face parte din echipa Digi24.

"Noi suntem interesați de a construi o carieră și Digi24 ne oferă această oportunitate și îi mulțumim."

"Îmi doresc să fac jurnalism în continuare, să învăț cât mai multe din această meserie și e vorba de a dărui."

"O consider o oportunitate, o schimbare și o ușă deschisă pentru cei care doresc să se afirme."

"Mă interesează domeniul media, sunt studentă la științe police și e important să știi ce înseamnă media, cum creează oamenii media și, cel mai important, care este legatură dintre mediul politic și al jurnalismului."

O parte dintre tinerii prezenți la eveniment vor avea șansa să facă parte din echipa de jurnalişti Digi24. Proiectul Digi24 HD a luat ființă acum aproape 3 ani, pe data de 1 martie 2012.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri