Expoziţii cu creaţiile studenţilor

Data publicării:
expozitii 20cu 20creatiile 20studentilor-36930

Rochii, bluze şi fuste cu pliuri, pălării deosebite, dar şi schiţe cu idei vestimentare, toate create de studenţi pot fi admirate săptămâna aceasta în Iaşi. Studenţii de la Universitatea de Arte au două expoziţii, una la Casa Balş, intitulată Jocuri plastice, unde au expus sculpturi şi picturi, şi una la un centru comercial, unde sunt expuse schiţe şi articole vestimentare.

''Mediul economic este deschis la colaborarea cu viitorii specialişti pentru că avem nevoie de creativitate, avem nevoie de cultură, arte, design'' (Antonela Curteza, coordonator proiect)

''Expoziţia se numeşte Rectilinii şi este o expoziţie mai mult bazată pe linii, pe forma liniei, pe ansamblul dat de linii'', spune Alexandra Roxana Pascal, studentă la Design Vestimentar.

În Sala Paşilor Pierduţi veţi putea vedea lucrările studenţilor de la Universitatea Tehnică. Organizatorii evenimentului “'Iaşul industriilor creative'' vor ca prin aceste expoziţii studenţii creativi să fie vizibili şi să trezească interesul reprezentanţilor mediului economic.

''Mediul economic este deschis la colaborarea cu viitorii specialişti pentru că avem nevoie de creativitate, avem nevoie de cultură, arte, design şi nu putem dezvolta în viitor o economie sustenabilă fără aportul creativităţii, inovării, cercetării'', spune prof. univ. dr. ing. Antonela Curteza, coordonator proiect.

Acţiunea ''Iaşul industriilor creative'' se află la prima ediţie şi se desfăşoară până pe 10 decembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri