Fata dispărută a stat la două mănăstiri

Data publicării:
eleva disparuta cu text

 Cazul pare mai complicat acum, după ce eleva olimpică s-a întors acasă, după patru zile în care nimeni nu a ştiut de ea. Potrivit unor informaţii, neconfirmate încă de anchetatori, fata ar fi stat două zile la mănăstirea Agapia din judeţul Neamţ, după care a mers cu un microbuz în judeţul Suceava. Acolo s-a îndreptat către o altă mănăstire, Sihăstria Rarăului. A înnoptat la schit, însă călugării şi-au dat seama cine este, aşa că a doua zi au dus-o la gară. Nu au luat însă legătura cu nimeni pentru a anunţa că fata a fost la mănăstire.

Duhovnicul Iuliei Ionescu spune că îi prevenise pe părinţi că adolescenta vrea să plece la o mănăstire. Şi că este foarte probabil ca mama copilei să fi ştiut unde să o caute. Cu toate acestea, femeia a negat această variantă şi a vorbit despre răpire.

"Știam de intenţia ei, iar această intenţie a fost adusă la cunoştinţă părinţilor. Le-am spus şi bunicilor şi părinţilor că Iulia trebuie îngrijită îndeaproape." a declarat preotul, Visarion Alexa

Nu este singura problemă care trebuie lămurită acum de anchetatori. În declaraţia dată în faţa poliţiştilor, Iulia a spus că a stat la Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului de la Dorna Arini, din Sucevam, dar Stareţa de acolo o contrazice.

Şi cei care muncesc la mănăstire spun că fata nu a călcat pe acolo.

" -Ai vazut-o vreodată pe fata asta?

-Nu.

-E posibil să fi fost să se închine aici?

-Nu, aici nu a fost. De când sunt aici nu am văzut-o. Nu." declară un angajat al mănăstirii intr-o discuție cu reporterul Digi24

Iulia Ionescu a plecat de acasă miercuri. I-a lasat mamei un bilet în care scria ca pleacă la o mănăstire. Anchetatorii trebuie să afle acum tot adevarul din spatele unui caz în care aproape nicio declarație nu se potrivește cu alta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri