Sari la conținut

FOTBAL. Arbitraj contestat la Iaşi. Oaspeţii au cerut fault la portar la faza singurului gol al meciului

"În minutul 88 sau 89 am luat un gol stupid, nu pot să spun dacă e greşeală de arbitraj sau nu, dar mie mi s-a părut că e o greşeală de arbitraj. Mi se pare că Golubovic împinge portarul şi trebuie să protejăm portarul în 6 metri," a spus Tibor Selymes, antrenor Petrolul.

Alexandru Benga, Petrolul Ploieşti: "din punctul meu de vedere, eram foarte aproape de fază şi Golubovic n-a căutat mingea, a căutat să îl împiedice pe Pecanha să joace mingea şi, din punctu meu de vedere, este fault."

Ieşenii au acuzat şi ei la final jocul dur al ploieştenilor, însă i-au dat dreptate centralului Găman pentru validarea golului. 

"Dacă arbitrul n-a dat fault, asta înseamnă ca n-a fost fault. Sincer, eu n-am văzut, trebuuie să mă uit la reluare să văd dacă a fost sau nu. Asta este, au fost multe faze la care nu a dat pentru noi faulturi sau galbene, dar, până la urmă, cred că a fost un arbitraj bun," a spus Milan Mitic de la CSMS Iași.

Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iași: "Nu ştiu, nu s-a văzut pe bancă, era minge înaltă, nu ştiu cine a împins, cine nu a împins, important e că am făcut gol, am câştigat meciul ăsta foarte foarte greu pentru noi."

Etapa următoare, CSMS Iaşi şi Petrolul vor juca în deplasare, în direct la Digi Sport 1. Ploieştenii vor evolua vineri, de la ora 21:00, la Chiajna, în timp ce moldovenii se vor deplasa la Turnu Severin, pentru jocul de sâmbătă cu Pandurii.