FOTBAL. CSMS a reluat antrenamentele cu două noi achiziții 

Data publicării:
antrenamente csms

Florin Prunea, preşedinte CSMS Iaşi: „Noutăţile sunt băieţii pe care i-aţi văzut, Caparco şi Bosoi şi sunt copii care e normal să apară şi de care trebuie să avem grijă, Moisii, eu ştiu, Crengăniş, Chelaru, copii pe care trebuie să îi creştem."

De asemenea, au revenit în lot şi cei doi jucători care s-au accidentat anul trecut.

„Cioranu este la antrenament, sperăm ca să intre în normal pentru că vine după o accidentare foarte gravă, Nuţescu ştiţi foarte bine că vine după o accidentare destul de gravă, este un copil de care trebuie să avem grijă. El este jucătorul nostru, cum la fel este şi Călugăru, începând de mâine se va alătura lotului, el a fost împrumutat la Paşcani," a mai spus Florin Prunea.

Antrenorul formaţiei din Copou, Marius Lăcătuş, spune că echipa mai are nevoie de cel puţin trei jucători, iar pe lista alcătuită de tehnician se regăsesc şi doi stranieri: „Unul este albanez şi unul este din Republica Centru Africană, ambii jucători sunt jucători de echipă naţională. Dacă se ajunge la o înţelegere cu impresarii, în maximum două-trei zile ei pot apărea. Eu am cerut un atacant, un mijlocaş dreapta şi un mijlocaş de construcţie."

Şefii CSMS au luat decizii şi în privinţa fotbaliştilor de care clubul moldav dorea, la finalul anului trecut, să se despartă. În acest sens, Bogdan Miron, portarul adus în vară a semnat rezilierea contractului şi va părăsi Iaşiul. Fundaşul Radu Miron va rămâne în continuare în Copou, iar în privinţa lui Mihnea Firoiu, oficialii CSMS vor lua o decizie la sfîrşitul săptămânii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri