FOTBAL. CSMS Iaşi a ajuns la patru victorii consecutive

Data publicării:
MECI CSMS ASTRA

La Iaşi, Astra Giurgiu a avut primele ocazii ale meciului: Chiţu a trimis din apropiere însă chiar pe direcţia portarului Grahovaţ. Budescu a încheiat o incursiune în careul advers cu un şut la colţul scurt, dar nici el nu a reuşit să îi dea emoţii goalkeeper-ului advers.

În finalul primei reprize, Onduku a fost la un pas să speculeze o greşeală din apărarea oaspeţilor, dar a trimis alături din apropierea porţii.

Echipa lui Nicolo Napoli a dat lovitura aproape de finalul întâlnirii: Bădic a deschis scorul după centrarea lui Ionuţ Voicu şi a adus Iaşiului cea de-a patra victorie consecutivă din retur.

Întrebat care este secretul evoluţiei extraordinare, Ionuț Voicu, fotbalist CSMS Iași, a răspuns: "Unul singur, este unitatea grupului și până la urmă plăcerea de a juca fotbal pentru că în turul campionatului ne-am unit cam greu. Acum fiecare luptă pentru cel de lângă el și asta se vede."

Dorinel Munteanu, antrenor Astra Giurgiu: "Am avut foarte multe ocazii, ne-am creat foarte multe ocazii, nu am putut să marcăm și cred că asta a fost istoria acestui joc. Sincer sunt foarte dezamăgit."

Cele 12 puncte acumulate în 2015 au dus CSMS Iaşi până pe locul al nouălea în clasamentul Ligii 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri