Sari la conținut

FOTBAL. CSMS Iaşi a ajuns la patru victorii consecutive

La Iaşi, Astra Giurgiu a avut primele ocazii ale meciului: Chiţu a trimis din apropiere însă chiar pe direcţia portarului Grahovaţ. Budescu a încheiat o incursiune în careul advers cu un şut la colţul scurt, dar nici el nu a reuşit să îi dea emoţii goalkeeper-ului advers.

În finalul primei reprize, Onduku a fost la un pas să speculeze o greşeală din apărarea oaspeţilor, dar a trimis alături din apropierea porţii.

Echipa lui Nicolo Napoli a dat lovitura aproape de finalul întâlnirii: Bădic a deschis scorul după centrarea lui Ionuţ Voicu şi a adus Iaşiului cea de-a patra victorie consecutivă din retur.

Întrebat care este secretul evoluţiei extraordinare, Ionuț Voicu, fotbalist CSMS Iași, a răspuns: "Unul singur, este unitatea grupului și până la urmă plăcerea de a juca fotbal pentru că în turul campionatului ne-am unit cam greu. Acum fiecare luptă pentru cel de lângă el și asta se vede."

Dorinel Munteanu, antrenor Astra Giurgiu: "Am avut foarte multe ocazii, ne-am creat foarte multe ocazii, nu am putut să marcăm și cred că asta a fost istoria acestui joc. Sincer sunt foarte dezamăgit."

Cele 12 puncte acumulate în 2015 au dus CSMS Iaşi până pe locul al nouălea în clasamentul Ligii 1.