Fotbal. CSMS Iași a câștigat meciul cu CSM Unirea Slobozia

Data publicării:
csms poza mica

"Am văzut o altă atitudine, o altă unitate de grup și cred că ăsta-i drumul cel bun. Să înțelegem toți că atâta timp cât atitudinea este una corectă și jucătorii au determinare, jocurile vor fi în favoarea noastră," a spus Costel Enache, antrenorul CSMS Iași. 

"Un meci frumos cu multe faze de poartă. Păcat că cei care au înscris au fost decât gazdele. N-am ce să le reproșez băieților mei, doar poate lipsa de experiență și concentrarea în unele momente," a declarat Adrian Mihalcea, antrenorul CSM Unirea Slobozia.

Deşi în urmă cu o săptămână preşedintele grupării ieşene, Florin Prunea, a încercat să îl demită pe antrenorul Costel Enache, la finalul meciului cu Slobozia, fostul portar a susţinut că nu are nicio problemă cu tehnicianul echipei din Copou: "Eu trebuie să fiu alături de antrenorul meu și voi fi tot timpul, indiferent de cine va fi antrenor. Și nu sută la sută, trei sute la sută," a spus președintele CSMS Iași.

CSMS Iaşi a înregistrat patru victorii şi o înfrângere în actualul sezon şi ocupă poziţia a doua în clasament cu 12 puncte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri