Fotbal. CSMS Iaşi a învins Unirea Tărlungeni

Data publicării:
csms iasi teren

 

Gazdele au avut prima ocazie de a deschide scorul în minutul 17, când Herghelegiu a trimis din careu pe lângă poarta goală. Un sfert de oră mai târziu, oaspeţii au comis un henţ în propriul careu, iar centralul partidei a acordat penalty pentru moldoveni. Olah a executat lovitura de pedeapsă şi a înscris pentru 1 la 0, stabilind şi rezultatul pauzei.

În repriza a doua, ieşenii au irosit mai multe şanse a a-şi mări avantajul. Mai întâi, Ţigănaşu l-a pus la încercare pe portarul Tărlungeniului cu un şut din lateral stânga. La scurt timp, același Țigănașu a expediat un șut centrare, însă Claudiu Ionescu nu a reușit să trimită mingea în poarta goală. Mijlocaşul gazdelor şi-a trecut în cont încă o ratare, după ce lovitura sa de cap nu a nimerit spaţiul porţii. Vladu a încercat să îl surprindă pe goalkeeperul echipei braşovene cu un şut de la distanţă, însă fără succes.

Scorul final a fost stabilit în prelungirile meciului, când Şerban a trimis în proprie poartă, după o centrare a lui Ţigănaşu. După această victorie, moldovenii au acumulat 25 de puncte şi au egalat echipa de pe primul loc FC Clinceni.

Succesul din etapa a 14-a a Ligii Secunde de fotbal, 2 la 0 cu Unirea Tărlungeni, nu l-a mulţumit în totalitate pe antrenorul CSMS Iaşi, Marius Lăcătuş. Tehnicianul moldovenilor este de părere că nu doar punctele sunt importante într-un astfel de meci.

"Vreau să-i felicit pe jucători pentru victorie, pentru cele trei puncte acumulate, poate mai puţin pentru joc, pentru că am alternat momente bune cu momente mai puţin bune. Practic cred că putem hotărî soarta jocului încă din prima repriză," a declarat Marius Lăcătuș, antrenorul CSMS Iași. 

Marius Lăcătuş a încercat să explice de ce elevii săi nu au reuşit să înscrie mai multe goluri, cu toate că şi-au creat ocazii: "Din păcate, la finalizare ne lipseşte încă acea concentrare şi nu alegem întotdeauna soluţia cea mai bună. Mai sunt şi zile la fotbalişti, cum se spune, o zi mai neagră, în care poate să nu-ţi iasă absolut nimic şi chiar să ratezi din asemenea situaţii."

În runda următoare, CSMS Iaşi va evolua la Bacău, împotriva formaţiei locale, Sport Club, într-un meci care se va desfăşura sâmbătă, începând cu ora 11.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri