Fotbal. CSMS Iași a pierdut în Bacău

Data publicării:
meci csms bacau

Gazdele puteau deschide scorul la jumătatea primei reprize, însă șutul lui Hurdubei nu a nimerit spațiul porții. La scurt timp, Ungureanu a lovit bara de la 25 de metri, iar ieșenii au scăpat din nou fără gol. Replica oaspeților a venit în minutul 31, când Onofraș a trimis mingea în bară, cu o lovitură de cap din patru metri.

Cele două echipe au intrat la cabine la egalitate, 0 la 0. Prima ocazie a actului secund i-a aparținut lui Mihalache. Mijlocașul ieșenilor a șutat de la 18 metri, însă Petrariu a repins. Bacăul putea da lovitura în minutul 83, însă Miron și-a salvat echipa la șutul lui Șchiopu.

După puţin timp, CSMS a ratat o dublă ocazie prin Mihalache, la un corner executat de pe partea dreaptă. Mai întâi lovitura de cap a mijlocașului ieșean a fost respinsă de pe linia porții, iar apoi a trimis în bară. Cu trei minute înainte de final, portarul oaspeților nu a mai putut face nimic la execuția lui Predoiu, care a înscris unicul gol al întâlnirii după un contraatac al băcăuanilor.

Meciul s-a terminat cu scorul de 1 la 0, iar Sport Club este la trei puncte distanță de primele șase clasate.

Viorel Tănase, antrenorul Sport Club Bacău, a declarat: "În primul rând mă bucur pentru atitudinea băieților și determinarea pe care au avut-o în joc. Zic eu că am făcut o partidă bună, mai ales în prima repriză, puteam să ne desprindem. Este adevărat că și ei au avut o bară, dar per total sunt mulțumit de joc și de rezultat."

"Mă declar total nemulțumit atât ca prestație cât și ca rezultat. Din păcate am făcut un joc slăbuț, ca să nu zic slab," a spus Marius Lăcătuș, antrenorul CSMS Iași.

După acest eşec, CSMS Iaşi rămâne pe poziţia a doua, cu 25 de puncte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri