Fotbal. CSMS Iași întâlnește CSM Unirea Slobozia

Data publicării:
csms iasi teren

Antrenorul grupării din Copou, Costel Enache, spune că partida va fi una dificilă,chiar dacă adversarii au acumulat doar cinci puncte în actualul sezon:  „O echipă care şi anul trecut a arătat bine în campionat, o echipă cu jucători cu experienţă, jucători care pentru nivelul ăsta sunt bine de luat în calcul şi mai ales de băgat în seamă. Nu ne aşteaptă un joc uşor, dar cred că vom gestiona mult mai bine jocul de sâmbătă."

Tehnicianul CSMS nu are probleme de lot înaintea confruntării cu formaţia din Slobozia.

„Indisponibili nu mai avem. Aşteptăm cu sufletul la gură aşa confirmarea şi pentru Vladu. A avut o săptămână foarte bună şi sperăm că-l putem folosi la jocul de sâmbătă. În rest, în afară de vechea accidentare a lui Cioranu, care e de lungă durată, tot lotul este disponibil," a mai spus Costel Enache.

Gruparea ieşeană are trei victorii şi o înfrângere în această ediţie de campionat şi se află pe locul al doilea cu nouă puncte. Partida dintre CSMS şi CSM Unirea Slobozia, din runda a cincea a Ligii Secunde, se va desfăşura pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi, astăzi, începând cu ora 11.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri