Fotbal. CSMS Iași vrea victoria în Berceni

Data publicării:
marius lacatus-1

„Eu sper să obţinem cele 3 puncte puse în joc 00.07.55.00 Depinde cred în cea mai mare măsură de modul în care vom evolua. Noi ne respectăm adversarii, dar pe mine mă interesează mai mult ceea ce vom face noi, lucrurile pozitive pe care le vom face şi greşelile care au fost făcute pţnă acum să încercăm să nu mai apară pe viitor,” s spus Marius Lăcătuș, antrenor la CSMS Iași.

Tehnicianul este conștient de importanța disputei cu o grupare cu care Iașiul s-ar putea lupta pentru promovare. În play-off se iau în considerare doar punctele obținute în sezonul regulat cu formațiile care se vor clasa pe locurile unu-șase în prima parte a campionatului.

„Toate meciurile sunt foarte importante, mai ales aceste meciuri pe care le joci contra echipelor care, să spunem aşa, sunt contracandidate probabil în play off-ul care va avea loc la sfârşitul sezonului. Pentru noi este important să acumulăm puncte şi în aceste meciuri directe, nu numai în jocurile pe care le avem de disputat cu echipe care probabil nu vor face parte din play-off. Vom încerca să scoatem maximum şi de la jocul de miercuri de la Berceni,” a mai spus Marius Lăcătuș.

Partida dintre ACS Berceni și CSMS Iași, de mâine, va începe la ora 14.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri