Sari la conținut
News Alert

Fotbal. Daniel Pancu, tratat cu ostilitate la Iași

„Sunt execuţiile mele pe care le realizez de foarte mult timp, pe care le exersez de foarte mult timp. Lucrez mult la antrenamente şi lovituri libere de la distanţă şi şuturile," a spsu Daniel Pancu, jucător la Rapid Bucureşti.

Din nefericire pentru jucătorul care şi-a început cariera la Politehnica Iaşi, publicul moldovean l-a primit cu ostilitate. Pancu a spus ca nu-i înțelege pe spectatori în condițiile în care el şi-a dorit să se întoarcă să joace la Iaşi.

"Nu mă surprinde cu nimic, oamenii plătesc biletul, sunt liberi să se exprime cum doresc. Nu ştiu exact care este problema şi de ce este această reacţie. Bine, sunt obişnuit şi cu presiunea, dar acum nu pot să spun că sunt eu vinovat că am vrut să mă întorc de două ori să joc pentru Poli Iaşi şi nu am fost dorit, ca să ştie toată lumea clar," a mai spus jucătorul.

Daniel Pancu a jucat la Polithenica Iaşi până în anul 1996, clubul din Copou obţinând 450 de mii de dolari de pe urma transferurilor sale. Totodată, Pancu a mai ajutat clubul ieşean în diferite rânduri, cu diverse sume de bani şi materiale sportive.

Pe aceeași temă