FOTBAL. FC Botoșani, din nou la treabă

Data publicării:
stadion botosani

„Aveam nevoie de pauză totală, şi fizică şi psihică. Sperăm ca noul an să vină cu multă sănătate în primul rând şi cu multe realizări pe toate planuriel, la toată lumea," a spus Ciprian Dinu, jucător FC Botoşani.

„(Ce obiective ţi-ai propus în acest retur?) Să facem cât mai multe puncte, să scăpăm de retrogradare şi să dau cât mai multe goluri," Istvan Fulop, jucător FC Botoşani.

„În primul rând să fim sănătoşi, să ne pregătim cât mai bine şi sper într-un început cât mai bun de retur. Eu mi-am propus să mă menţin cu Botoşaniul în Prima Ligă şi ce vine în plus e un bonus, ca să zic aşa," Gabriel Vaşvari, jucător FC Botoşani

Prima şedinţă de pregătire din 2014, a echipei botoşănene, a fost condusă de noul antrenor principal. Leo Grozavu şi secundul Valeriu Bordeanu. Leo Grozavu a declarat: „Atunci când eşti antrenor principal îţi revine responsabilitatea maximă. Eu n-am venit ca să retrogradez. În niciun caz. Nici măcar nu vreau să mă gândesc. Pentru mine nu este un obiectiv rămânerea în Divizie. Obiectivul este să ajungem cât mai sus în clasament."

Oficialii clubului din Botoşani au definitivat programul cantonamentelor din această iarnă. Până la startul mini-returului, moldovenii vor efectua două stagii de pregătire în afara localităţii.

„Vor pleca pe 13 la Felix, vor sta 14 zile, până în 27, vor avea două jocuri cu Debrecen în Ungaria, tocmai în ideea asta, de a vedea o parte dintre jucători, cu FC Gyor în 26, după care stagiul din Antalya de 14 zile, perioada 1-14," a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Până la începutul săptămânii viitoare, când vor pleca în primul stagiu de pregătire, FC Botoşani se va pregăti pe plan local. Nou promovata a încheiat maxi returul Ligii I pe locul al 12-lea, cu 19 puncte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri