Fotbal. FC Vaslui a învins Universitatea Cluj

Data publicării:
meci u cluj fc vaslui

20 de minute mai târziu, Antal putea majora avantajul gazdelor, însă mingea trimisă de el a fost respinsă de portarul ardelenilor. Spre finalul primei reprize, Temwanjera şi-a înscercat norocul de la distanţă, dar a ratat ţinta. În debutul actului secund, Cerniauskas şi-a salvat echipa, după ce a respins de pe linia porţii lovitura de cap a lui Lemnaru.

Arbitrul Cristi Balaj a dictat foarte uşor lovitură de pedeapsă la o ciocnire între Antal şi Veselevsky. Tot atacantul vasluian a transformat de la punctul cu var şi a majorat avantajul elevilor lui Liviu Ciobotariu. Antal putea duce scorul la proporţii de forfeit, dar a irosit două bune ocazii în numai câteva minute. Rezerva Adrian Pătulea putea înscrie în final, însă a reluat pe lângă poartă.

"Este o victorie foarte bine venită, o victorie muncită. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm cele trei puncte, care, într-adevăr, în momentul de faţă, având în vedere problemele care există legat de puncte, sunt capital," Adrian Sălăgeanu, jucător la FC Vaslui.

"Da aşa este, am încercat să facem tot posibilul măcar să plecăm cu un punct de aici de la Vaslui. Am întâlnit o echipă mult mai bună decât noi, trebuie să fim conştienţi, dar nu vrem să cedăm şi încercăm să facem tot ce depinde de noi ca să salvăm această echipă," a declarat Mihai Teja, antrenor la Universitatea Cluj. 

După această victorie, FC Vaslui acumulează şase puncte şi urcă pe locul 16 în clasament, în timp ce, cu numai patru puncte, Universitatea preia lanterna roşie a Ligii I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri