Fotbal. FC Vaslui s-a impus la Galaţi

Data publicării:
fotbalisti vaslui otelul

În repriza secundă tot Temwanjera a fost aproape de gol, dar s-a opus din nou Brăneţ. Spre finalul meciului, FC Vaslui a obţinut o lovitură de pedeapsă, după ce Lucian Sânmărtean a fost faultat în careu. De la punctul cu var, Liviu Antal nu a greşit şi l-a egalat, cu nouă reuşite pe Szekely în fruntea clasamentului golgheterilor din Liga I.

În prelungiri, Celeban l-a tras în careu pe Cristian Sârghi şi gazdele au avut şi ele penalty. Marquinios nu a ezitat şi a stabilit scorul final, 1 la 2.

„E o victorie importantă pentru noi, trei puncte pe care le-am muncit din greu. Inedit, pentru că avem ceva probleme de efectiv şi atunci, unde a fost nevoie, acolo a trebuit să joc şi cred că ne-am descurcat destul de bine," a spus Lucian Sânmărtean, jucător la FC Vaslui.

"Noi am venit pregătiţi să câştigăm acest joc. Din punctul meu de vedere, victoria este meritată. Eu nu pot decât să felicit jucătorii pentru modul în care au jucat, pentru atitudinea pe care au avut-o, pentru faptul că au crezut în rezultat, în această victorie," a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul FC Vaslui. 

"A părut echipa mai matură. Au înscris atunci când trebuia şi au ştiut foarte bine să îşi apere avantajul, până am dus la marcarea celui de-al doilea gol," a spus Narcis Răducan, preşedinte Oţelul Galaţi.

FC Vaslui a acumulat 21 de puncte în clasament, în timp Oţelul a rămas cu 14.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri