Sari la conținut

FOTBAL. Ionuț Chirilă rezistă la CSMS. Tehnicianul refuză rezilierea contractului

Chirilă a coordonat și miercuri antrenamentele echipei și nu a comentat cererea primarului Gheorghe Nichita de a-și prezenta demisia. "Președintele m-a rugat să nu vorbesc și este o decizie pe care trebuie să o respect și vreau să mă înțelegeți," a motivat Ionuț Chirilă, antrenor CSMS Iași.

Au apărut deja primele informații că au început negocieri cu alți antrenori, dar prioritatea este pregătirea pentru partida cu FC Botoșani.

"Cu toți antrenorii cu care am lucrat în calitatea mea de președinte executiv, trebuie să îi susțin pe toți și îi susțin până la capăt. E normal să fie așa. Băieții sunt la antrenament împreună cu antrenorul, se pregătesc foarte bine, pregătim meciul cu Botoșaniul. Liviu Ciobotariu nu poate fi antrenorul echipei CSMS Iași atât timp cât aici este un atrenor sub contract," a declarat Florin Prunea, președinte CSMS Iași.

Joi este programată o ședință a Comitetului Director al CSMS unde se va analiza modul în care echipa s-a comportat în startul campionatului. CSMS Iași nu a obținut nicio victorie în cele 10 etape.