Sari la conținut

FOTBAL. Vacanță la final. Fotbaliștii de la CSMS s-au pregătit sub comanda lui A. Kereszy

"Băieții sunt dornici de muncă, chiar după o vacanță cam scurtă dar binemeritată, știmo foarte bine că viitorul campionat va începe mai repede decât de obieci, sper să ne pregătim cât mai bine, să fim toți, să fim sănătoși și să avem un parcurs mai bun decât la începutul campionatului trecut," a spus Adrian Kereszy, antrenor CSMS Iași.

Printre jucătorii prezenți la primul antrenament, derulat la Stadionul Emil Alexandrescu, s-au regăsit și doi jucători noi, Vasile Gheorghe și Rareș Takacs.

Vasile Gheorghe, fotbalist CSMS Iași: "Am lucrat cu Mister la Astra, am avut o colaborare și la Craiova și el a fost cel care m-a sunat, coroborat cu domnul Prunea. Va fi un campionat dificil cu play-off, play-out, dar noi ne dorim, de ce nu să avem rezultate mult mai bune și să intrăm în play-off pentru că acolo cu siguranță vor fi echipele cele mai bune."

"Sper că mă voi angrena în această echipă, că voi ajunge la un nivel fizic destul de bun cât mai rapid și îmi voi ajuta noua echipă să-și îndeplinească obiectivele pe care le are pentru sezonul următor. Sper să fie o nouă provocare în cariera mea," a spus Rareș Takacs, fotbalist.

Dintre jucătorii care trebuiau să fie prezenți la antrenament au lipsit Bojan Golubovic, Milan Mitic, Alexandru Crețu și Alessandro Caparco, doar primii doi fiind învoiți de conducerea clubului.