Sari la conținut

FOTBAL. Victorie cu scandal pentru CSMS Iaşi

Bojan Golubovic a avut cea mai mare ocazie a primei reprize. Lovitura de cap a bosniacului a trecut însă pe lângă poarta lui Pecanha. Petrolul a răspuns prin Petrișor Voinea, însă execuția sa a ocolit poarta lui Grahovac. Bole l-a pus apoi la grea încercare pe Pecanha.

La faza următoare, brazilianul din poarta Petrolului s-a opus la reluarea debutantului Piccioni, după care Viveiros a tras pe lângă. Moldovenii au găsit în cele din urmă drumul spre gol. Golubovic a trimis mingea în poartă la o fază la care ploieștenii au cerut fault în atac. Grahovac s-a opus egalării în prelungiri, iar CSMS Iași s-a impus cu 1 la 0.

Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iași: "A fost o victorie foarte suferită din partea noastră, dar ultimul sfert de oră cred că echipa mea a încercat să câştige meciul până în ultimul minut. Am reuşit, sunt fericit pentru asta."

Tibor Selymes, antrenor Petrolul: "ne-am creat foarte multe ocazii în primele 2 etape şi nu am reuşit să marcăm. Azi, însă, nu ne-am creat ocazii, azi am făcut o greşeală uriaşă ori de arbitraj ori a noastră."

După trei runde, CSMS Iași are șapte puncte, la fel ca liderul ASA Tîrgu Mureș, în timp ce Petrolul rămâne pe minus în clasament, după depunctarea dictată de Federație.