Fotbaliştii, în vizită la primar. Lotul CSMS Iaşi a cerut asigurări, pentru viitor, de la Gheorghe Nichita

Data publicării:
FOTBALISTI IN VIZITA LA NICHITA

Nostalgici, fotbaliștii ieșeni i-au făcut o vizită unuia dintre cei mai puternici susținători ai lor - primarului Gheorghe Nichita. Obișnuiți cu prezența edilului Iașului pe stadion, sportivii au ținut neapărat să stea de vorbă cu acesta. Aflat în arest la domiciuliu de șase zile, Gheorghe Nichita nu a mai putut participa la ultimul lor meci. În plus, echipa CSMS a vrut să se asigure că pe viitor nu vor fi probleme.

Ionuț Voicu, căpitanul echipei CSMS Iași: "A fost o vizită extrem de plăcută, îi mulțumim că ne-a primit la dânsul. Sper că l-am făcut fericit în aceste clipe nu foarte frumoase ale dânsului, dar noi îi dorim din tot sufletul să treacă peste și să ne reîntâlnim la stadion."

"Eu cred că s-au și liniștit pentru că eram cu toții îngrijorați de ceea ce înseamnă situația de acum încolo. Sigur, domnul primar a trebuit să îi liniștească și să le spună că sunt importante aceste trei jocuri, trebuie să mergem mai departe. Dacă am ajuns până aici, trebuie să facem tot ceea ce depinde de noi de a termina cât mai sus în clasament," a spus şi Florin Prunea, președintele executiv CSMS Iași.

Fotbaliștii au dus și un cadou simbolic pentru primar: cele 42 de puncte acumulate de CSMS Iași în acest campionat, performanță ce le-a asigurat ieșenilor salvarea de la retrogradare.

Primarul Iașului, Gheorghe Nichita se află de pe 8 mai în arest la domiciliu. Decizia a fost luată de instanța Curții de Apel București, după ce procurorii DNA au cerut arestarea preventivă a acestuia. Edilul Iașului este acuzat de instigare la abuz în serviciu, după ce anchetatorii au arătat că a folosit serviciile agenţilor de la poliţia locală pentru a-şi spiona fosta iubită.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri