Handbal. HC Universitas a pierdut confruntarea cu CSM Călăraşi

Data publicării:
handbal

Cei mai bun marcatori ai echipei ieşene au fost Gabriel Dumitrache şi Florin Dimofte, fiecare reuşind câte nouă goluri. „Era o înfrângere preconizată, pentru că obiectivele sunt total diferite. Ei au obiectiv de promovare, noi avem obiectiv de menţinere, invetiţia lor se ridică la câteva miliarde bune. Totuşi, copiii mei s-au comportat foarte bine, au avut şanse, s-au speriat şi ei de jucătorii pe care i-au avut în faţă, dar per ansamblu eu zic că am făcut un spectacol frumos şi poate vor căpăta mai multă încredere pentru meciurile viitoare," a declarat Costel Schender, antrenorul HC Universitas Iaşi.

„Eu zic că am făcut faţă. Au fost echipe care au luat bătaie şi la 20 de goluri de la ei şi sunt diferenţe de valoare foarte, foarte mari. Noi suntem mulţumiţi de rezultat şi se putea şi mai bine, dar e imposibil, apar şi greşeli," a spus Gabriel Dumitrache, jucător la HC Universitas.

În etapa următoare, care se va desfăşura pe 11 noiembrie, HC Universitas Iaşi va juca în deplasare, împotriva echipei CSM Ploieşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri