Handbal. Pauză benefică pentru Poli Ştiinţa Miroslava

Data publicării:
handbal 1

"Eu cred că se putea mai bine, având în vedere că ultimul meci l-am pierdut pe greşelile noastre, meciul cu Botoşaniul. În mare parte sunt mulţumit, dar nu sunt mulţumit de ultima prezentare, cred că băieţii au intrat prea repede în vacanţă," a explicat Florin Spiridon, antrenorul Politehnica Ştiinţa Miroslava Iaşi.

Antrenorul principal al Politehnicii, Florin Spiridon, a explicat care este principala problemă a elevilor săi: "Cred că este o lipsă de concentrare la finalizare şi aici o să trebuiască să lucrăm un pic mai mult. Fiindcă s-a văzut şi în meciurile celelalte, ratăm foarte mult, din situaţii foarte clare de joc, ceea ce într-un meci de handbal te pedepseşte."

Tehnicianul echipei moldovene este de părere că întreruperea campionatului a venit într-un moment potrivit, având în vedere programul încărcat pe care l-au avut jucătorii săi: "N-am avut timp de recuperare şi cred că s-a strâns şi un pic de oboseală. Nefiind obişnuiţi băieţii să joace joi-duminică, cred că pauza aceasta a fost benefică."

Campionatul eşalonului secund se va relua pe zece noiembrie, atunci când Politehnica Ştiinţa Miroslava Iaşi va juca în deplasare, împotriva formaţiei CSM Călăraşi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri