Sari la conținut

Iași. Principalul suspect în cazul crimei din Tătărași a fost prins

UPDATE. Timp de 4 ore, poliţiştii l-au căutat în tot oraşul pe concubinul femeii, care era şi principalul suspect. L-au găsit ascuns în cartierul Dancu. Bărbatul a fost dus la Parchet, pentru audieri.

Urmează ca procurorul criminalist să desfăşoare activităţile specifice pentru reţinere şi bineînţeles propunere de arestare preventivă.

 

Femeia avea 34 de ani și era mamă a doi copii. Polițiștii exclud varianta unei tâlhării deoarece au găsit geanta victimei și un portofelul cu bani. 

Corpul femeii era aruncat într-o râpă, printre copaci, însă polițiștii nu exclud posibilitatea ca acela să nu fi fost locul crimei. Arma crimei nu a fost găsită. Polițiștii fac acum cercetări. La audieri au fost duși doi martori care susțin că ar fi auzit-o pe femeie certându-se cu un bărbat cu puțin timp înainte ca ea să fie găsită omorâtă. 

Poliția are deja un cerc de suspecți. 

Crimă în plină stradă, la Iaşi! O femeie a fost ucisă ieri după-amiază, în zona Oancea, iar criminalul a fugit de la locul faptei. Trupul femeii, mamă a doi copii, a fost descoperit în jurul orei 18, de un trecător, pe marginea străzii, printre copaci. Martorii audiaţi au povestit că ar fi văzut-o mai devreme pe tanara de 34 de ani, certându-se cu concubinul său. Timp de 4 ore, poliţiştii şi mascaţii l-au căutat în tot oraşul pe bărbat, cel care era şi principalul suspect. L-au găsit ascuns în cartierul Dancu. Bărbatul a fost dus la Parchet, pentru audieri.

Pe aceeași temă