IAŞI. Soluţie inedită pentru a-şi câştiga existenţa. Doi soţi şomeri fac picturi din boabe de cafea

Data publicării:
picturi de cafea cu ceas si ureche

Totul a început în urmă cu un an când Irina şi soţul său Ionuţ, ambii de 29 de ani au rămas fără loc de muncă. Pentru că aveau bani puşi de-o parte cei doi s-au gândit să-şi dezvolte o mică afacere. Au testat piaţa şi au căutat să investească în ceva inedit care să le aducă profitul necesar pentru a se putea întreţine.

"Am început întâi uşor cu două trei tablouri, după care au început să mai apară comenzi, vânzarea şi încercăm să extindem. De ce boabe de cafea? Rezistă în timp şi place oricui mirosul de cafea," a explicat Ionuţ Timu.

"Aceste tablouri sunt realizate manual. Fiecare bobiţă este lipită în parte cu un adeziv special," a adăugat Irina Timu.

Acum, tinerii vând tablouri din boabe de cafea pe Bulverdul Ştefan cel Mare din Iaşi. "O idee ingenioasă. Am mai văzut aşa cu boabe de orez, de grâu, dar de cafea nu." "Este o idee minunată. Te încarcă cu energie," spun trecătorii.

Tablourile din cafea au preţuri cuprinse între 5 şi 30 de lei. Din vânzarea lor, cei doi soţi reuşesc să obţină un profit lunar de aproximativ 2.000 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri