IAȘI. Ștrandul, cel mai profitabil loc de agrement

Data publicării:
ciric sezlonguri

Ultimul sfârşit de săptămână a adus la Ciric încasări de aproximativ 30.000 de lei, cu 20 la sută mai puțin decât la Ștrand. Asta deși primăria s-a străduit să ofere cele mai bune condiții, după cum recunosc și clienții fideli.

„Încă de la jumtatea sezonului am fost nevoiţi să achiziţionăm atât şezlonguri cât şi umbreluţe pentru cei care doresc să-şi petreacă sfârşitul de săptămână la piscinele de la Ciric. În acest moment, Ciricul concurează din punct de vedere al încasărilor cu Ştrandul Municipal,” a spus Sebastian Buraga, purtător de cuvânt la Primăria Iaşi.

Situat la celalalt capăt al orasului, ștrandul se dovedește în schimb o mină de aur pentru bugetul local. Și asta în condițiile în care municipalitatea a investit aici doar un milion de euro. „Ne străduim să arate cât mai bine. La apa din bazine avem sistem de recirculare a apei - condiţii chiar ca în occident”, a declarat Ioan Baciu, administrator la Ştrandul municipal Iaşi.

Reprezentanții primăriei spun că la Ciric mai sunt de făcut câteva investiţii. Abia după aceea, estimează ei, baza de agrement va fi cu adevărat profitabilă. Dar, cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla abia anul viitor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri