În lipsa elevilor, conducerea unui liceu din Iași închiriază sălile de clasă

Data publicării:
sali de clasa de inchiriat

Cel mai mare colegiul tehnic din Iaşi a rămas cu cinci clase goale după ce în toamnă nu a reușit să ocupe toate locurile scoase la concurs pentru clasa noua. Elevii au ocolit liceul, așa că s-a înregistrat un minus de aproape 130 de elevi.

Dacă va reuşi să închirieze toate sălile de curs, şcoala va obţine cel puţin 1.100 de lei lunar, pentru că preţul de pornire pe metrul pătrat este de 7 lei.

„Caietele de sarcini se pot cumpăra de la serviciul contabilitate . Dacă reuşim să închiriem, sigur vom găsi o utilizare a banilor pentru că este nevoie. Avem un corp de clădire care nu este amenajat, în fiecare sală de clasă se pot aduce îmbunătăţiri pentru o mai bună desfăşurare a procesului didactic,” a explicat Cristian Pravăț, directorul Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iași.

La licitaţie pot depune dosare doar cei care desfăşoară activităţi didactice sau de secretariat astfel încât să nu încurce desfășurarea orelor. Licitaţia cu strigare publică va avea loc pe 27 ianuarie, începând cu ora 12.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri