Incendiu într-un cartier din Iași de la un televizor care a explodat

Data publicării:
incendiu

Două autospeciale cu pompieri şi un echipaj SMURD s-au deplasat în cartierul Tătăraşi, în zona Tudor Center, pentru a stinge flăcările izbucnite la etajul patru şi pentru a transporta propietara la spital. Vecinii spun că s-a auzit o explozie înainte de izbucnirea flăcărilor.

„La ora respectivă eram acasă, în câteva minute s-a întâmplat şi nu ştiam ce....pur şi simplu am crezut că a căzut ceva că eu stau la trei şi am văzut imediat fum şi mi-am dat seama. Am sunat imediat pompierii”, povestește un martor.

Femeia nu a suferit arsuri, dar s-a intoxicat cu monoxid de carbon şi va rămâne pentru mai multe zile sub supraveghere medicală.

„S-a constatat un nivel de carboxilină, hemoglobină de 3 la sută, ceea ce înseamnă o formă uşoară, însă pentru că este vorba de o persoană în vârstă de 80 de ani şi cu afecţiuni cardiace cronice vom interna pacienta în Clinica de medicină internă de gardă pentru supraveghere şi continuarea oxigenoterapiei, principalul tratament în astfel de situaţii”, a explicat medicul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului ''Sfântul Spiridon'' Iaşi.

În urma incendiului, toată mobila şi bunurile din apartamentul bătrânei au fost distruse.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri