Inspecţie la şantierul din zona Fundaţie. Autorităţile s-au ferit să dea un nou termen de finalizare

Data publicării:
PASAJ

Primarul Gheorghe Nichita nu s-a arătat interesat doar de stadiul lucrărilor ci și de designul pe care îl va avea pasajul din centrul orașului.

După întârzieri de mai bine de un an și jumătate, la Pasajul Mihai Emicescu se muncește la foc continuu pentru ca acesta să poată fi deschis odată cu începerea școlii.

Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iaşi: "Săptămâna viitoare vom începe să punem efectiv asfaltul în pasaj astfel încât constructorul care a făcut această lucrare să poată preda lucrarea şi să putem să intrăm la partea de a face partea de arhitectură. Sigur aici este şi constructorul care face partea de arhitectură care va începe efectiv de săptămâna viitoare să se organizeze pentru ca să vedem în cât timp poate să o şi termine."

Pentru finisaje s-a alocat un milion de euro. Este ultima etapă de lucrări înainte ca pasajul să fie dat în folosință. Acesta va avea o lungime de 286 de metri și a costat peste 80 de milioane de lei. Inaugurarea a fost anunțată inițial pentru vara anului 2013, iar de atunci a fost amânată de mai multe ori deoarece constructorul nu a reușit să respecte termenele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri