Își va urma concubinul după gratii. Femeia al cărei copil a fost ucis anul trecut de concubin a fost condamnată la închisoare 

Data publicării:
politie

În iulie 2013, la spitalul de pediatrie din Iaşi a ajuns un copil de numai 5 ani, în stare gravă. Anchetatorii au stabilit că micuţul a murit în urma loviturilor primite de la concubinul mamei lui. După un an de judecată, criminalul a fost condamnat pe viaţă. Mama copilului ucis l-a apărat, însă, pe concubin și a susținut în fața procurorilor că băiatul a căzut din picioare și s-a lovit la cap. 

Femeia a cerut anul acesta deshumarea cadavrului pentru a dovedi că rănile suferite de copil erau mai vechi.

Din momentul în care a ajuns la spital, copilul a mai trăit 5 zile. A fost în permanență în comă și a respirat doar cu ajutorul aparatelor. Fratele lui, în vârstă de 8 ani, a fost martor la agresiunile repetate comise de concubinul mamei și a povestit totul în fața judecătorilor.

Polițiștii au dat-o în urmărire pe femeia în vârstă de 35 de ani, originară din Codăești, Vaslui. Elena Perju a fost condamnată la 5 ani de închisoare pentru că și-a agresat copilul, nu l-a hrănit, nu și-a apărat copilul când acesta era agresat fizic și psihic de concubin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri