Sari la conținut

K1. Program intens pentru Scorpions. Sportivii ieșeni vor lupta în patru gale

"O sâmbătă incendiară pentru scorpioni, avem cinci luptători care o să lupte în același timp, în trei gale diferite, cea mai importantă la Chișinău, cu Sebastian Ciobanu și Dorin Robert, care vor lupta în gala KOK. La Timișoara o să lupte Moraru Tudor, la supergrea, în Gala Golden Fighter, iar la Dej, în Suprem Fight Night, va lupta Bogdan Năstase, Ciobanul din Coarnele Caprei, personaj mai autentic așa, Andrei Leuștean și Cozmîncă Sebastian," a spus Mihai Constantin, antrenor Scorpions Iași.

Pentru a putea participa la o gală care va avea loc în Paris, Sebastian Ciobanu trebuie să treacă la Chișinău de Julius Motcka.

Sebastian Ciobanu, luptător Scorpions Iași: "voi lupta cu un lituanian, este campionul Lituaniei, mă simt pregătit, zic că voi face față, deși este mult mai mare ca mine, este un colos la 110 kilograme."

O altă luptă importantă în care este implicat un luptător de la Scorpions este cea dintre Cătălin Moroșanu și americanul James Wilson.

Cătălin Moroșanu, luptător Scorpions Iași: "şi ăla e mare, când ne luăm la ciocane, îți dai seama, n-ai de unde să știi, ori cade el, ori cad eu. Fără, acuma, o dau eu că-s haiduc, dar n-ai de unde să știi, pentru că nu trebuie să ne subestimăm niciodată adversarii."

Confruntarea dintre Moroșanu și Wilson va avea loc pe 2 octombrie, la Milano.

Pe aceeași temă