Lansare PNL pentru alegerile europarlamentare cu peste 4.000 de participanți, la Piatra Neamț

Data publicării:
intalnire pnl

Peste 4.000 de persoane au umplut Sala Polivalentă din Piatra Neamţ. La eveniment au fost prezenţi şi actualii europarlamentari ai Partidului Naţional Liberal.

„Îmi umple inima de bucurie când văd atât galben, mă săturasem de trandafirii roşii şi de tot felul de alianţe. S-a vorbit mult în ultima vreme despre USL ca fiind o familie, în termen de familie. Ei bine, noi nu am fost niciodată în familie cu pesediștii,” a spus Adina Vălean, europarlamentar PNL.

„25 mai va fi o zi importantă, va fi o zi importantă pentru Europa, va fi o zi importantă pentru România, nu pentru că cineva va câştiga nişte alegeri, pentru că și Europa şi România au nevoie de altceva decât ceea ce se întâmplă astăzi, au nevoie de o altfel de politică,” a declarat Norica Nicolai, europarlamentar PNL.

Reprezentantul regiunii Nord-Est la alegerile europarlamentare este Mihai Ţurcanu. Acesta ocupă locul 7 pe lista candidaţilor PNL la Parlamentul European.

„România în care vreau eu să trăiesc este una în care românii muncesc şi sunt plătiţi corect pentru munca lor. România în care vreau eu să trăiesc este una în care românii zâmbesc şi îşi cresc copiii în linişte şi siguranţă,” a spus Mihai Ţurcanu, reprezentantul regiunii de Nord-Est.

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 25 mai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri