Loredana Groza, Smiley, Madinga şi Cargo vin la Sărbătorile Iașiului

Data publicării:
artificii sarbatorile iasiuliu-1

Concertul va fi organizat anul acesta pe 15 octombrie, în Piaţa Palatului. Onorariul artiștilor este 27 de mii de euro - cea mai mare sumă o va încasa Loredana - 11 mii de euro. Smiley va primi un onorariu de 7.000 de euro, iar trupele Mandinga şi Cargo vor cânta pentru suma de 5.000, respectiv 4.000 de euro. 

Concertul se va încheia cu un foc de artificii ce va dura 20 de minute. Fiecare minut de artificii va costa 1.000 de euro.

„Începând cu ora 18 până la ora 21, estimăm noi, vom avea un concert rock, latino şi disco în Piaţa Palatului. Înainte de ora 18, întrucât sunt foarte multe formaţii locale care doresc să apară pe scenă în data de 15, am creat posibilitatea ca înainte de ora 18 să poată să concerteze pe scena de la Palatul Culturii,” a spus Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iaşi. 

30 de mii de persoane au participat, anul trecut, la concertul organizat în fața Palatului Culturii.

Invitat la jurnalul Digi24 Iași, viceprimarul Mihai Chirica a precizat că și în acest an sunt așteptați sute de comercianți de blănuri și produse alimentare. O noutate este însă faptul că locuitorii din zona Hala Centrală vor putea fi liniștiți anul acesta, pentru că nu vor mai fi amplasate standuri în zonă.

Pregătiri speciale se fac însă pentru cei aproximativ 500.000 de mii de pelerini așteptați la Iași pentru sărbătoarea Sfintei Parascheva. 


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri