Maşină ridicată cu scandal. Un şofer din Iaşi a făcut plângere, după ce maşina i-a fost zgâriată

Data publicării:
ROATA BLOCATA

Maşina ridicată de angajaţii Primăriei aparţine unui ieşean aflat în proces cu Direcţia de Servicii Publice Municipale şi Poliţia Locala. Bărbatul a văzut cum autoturismul este mutat câțiva metri, din parcare, pe trotuarul de pe strada Ghica Vodă, iar când s-a apropiat a constatat că maşina era zgâriată. 

"Ea a fost zgâriată pe spoiler, au desprins cu ranga plasticul lateral și probabil că și aici au agățat-o cu mecanismele lor feroase," a explicat Dan Chirleșan, proprietarul mașinii.

Proprietarul a mai reclamat şi în urmă cu un an şi jumătate că maşina i-a fost ridicată abuziv şi de atunci se luptă în instanţă cu firmele din subordinea primăriei.

"Am constat astăzi, ieșind de la Judecătorie că mașina îmi era sustrasă dintr-o parcare, pusă pe mecanise de tractare și pregătită de asemenea pentru ridicare și depozitare, cu scop, consider eu, de răzbunare," a mai spus proprietarul maşinii.

"Polițiștii locali au dispus mutarea unui autoturism care era parcat pe un canal aparținând SC Dalkia Sa. Angajații Dalkia au fost nevoiți să intervină în zonă, motiv pentru care autoturismul a fost mutat câțiva metri. Autoturismul nu a fost avariat sub nicio formă," a declarat Nicoleta Deciu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Iași.

Cazul a ajuns în atentia polițiștilor de la Secția 3 care trebuie sa clarifice cum s-a petrecut incidentul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri