Măsuri de siguranță în Iași: 400 de polițiști au fost mobilizați pentru Paște

Data publicării:
pietonal de paste 1


Pentru liniștea orașului au fost mobilizate efective importante ale Inspectoratului Județean de Poliţie, Poliţiei Locale şi Poliţiei de Frontieră. Echipejele mixte vor patrula permanent pe străzi și în zonele în care infractorii ar putea fi tentați să acționeze în aceste zile aglomerate.

„Avem angrenaţi 400 de poliţişti care vor acţiona zilnic atât pe zona lăcaşelor de cult, pe traseele de afluire şi defluire de la acestea, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural,” a explicat comisar şef Sorin Creţan dela Serviciul de Ordine Publică.

Și pentru că agitația în piețe și magazine este în toi, reprezentanții Direcţiei Sanitar Veterinare îndeamnă și populația la vigilență sporită.

„Rugăm cetăţenii să cumpere carne şi produse din carne, lapte şi produse din lapte, ouă şi alte produse din locuri înregistrate, autorizate sanitar veterinar, care sunt puse sub controlul şi sub supravegherea specialiştilor,” este sfatului medicului Nicolae Ivanciu, purtătorul de cuvânt al Direcției Sanitar-Veterinare (DSV) Iaşi. 

Toate neregulile legate de produsele alimentare pot fi sesizate la numărul de telefon 0800 826 787, care poate fi apelat gratuit, din orice reţea de telefonie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri